Skip to content
helado artesano de gianduia y fresa

Nova gamma de gelats Bi-Sabors. Gaudiu doblement l’experiència dels nostres gelats artesanals!

polos sin gluten

Gluten free

Ingredients:

1) Llet UHT, base especial per a gelats Làctics amb sucre, Cacau en pols, Nata fresca UHT i pasta d’Avellanes natural.
2) Maduixes trossejades, Aigua de baixa mineralització i base per a gelats neutra amb fructuosa (sucre natural de la fruita). SENSE colorants o aromatitzants artificials. Un producte d´alta qualitat, artesanal i fet amb afecte.

* La composició completa de cada Polo gelat la trobaràs a l'etiqueta de la seva respectiva caixa.

DEMANAR INFORMACIÓ

Informació nutricional

Valors mitjans: Per 100g Per Polo (85g) % IR*
Valor energètic (Kcal) 143.8 122.2 6.1%
Proteïnes (g) 2.1 1.8 0.1%
Hidrats de carboni (g) 18.5 15.7 0.8%
Greixos (g) 6.6 5.7 0.3%
Sal (g) 0.1 0.1 0.0%

*IR: Ingesta de Referència d'un adult mitjà (2000Kcal).

Fàbrica i distribució de gelats artesanals. En format Polo. Lliure de manipulació. Venda ràpida i amb un bon marge de benefici per gelat. Excel·lent acceptació del consumidor i retorn de clients feliços. El complement de qualitat que estaves buscant per a la teva botiga. Realitzem enviaments a Madrid, Galícia, Astúries, València, Illes Balears, Illes Canàries, Alacant, Sevilla, Astúries, Bilbao, Sant Sebastià, Màlaga i qualsevol altra part del territori nacional. Enviem els nostres Polos artesans a Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Bèlgica i la resta de la comunitat Europea.

Back To Top