Skip to content

Sorprenent gelat de Coco artesanal cobert amb xocolata i coco rapé.

polos sin gluten

Gluten free

Ingredients:

Aigua de baixa mineralització i base per a Gelats de farina d’Arròs amb fructuosa (sucre natural de la fruita) & Coco natural ratllat. Ho submergim a Xocolata negra i de seguida una capa de Coco natura ratllat. Cruixent i deliciós. Un producte d´alta qualitat, artesanal i fet amb afecte.

* La composició completa de cada Polo gelat la trobaràs a l'etiqueta de la seva respectiva caixa.

DEMANAR INFORMACIÓ

Informació nutricional

Valors mitjans: Per 100g Per Polo (95g) % IR*
Valor energètic (Kcal) 285,2 271,7 13,6%
Proteïnes (g) 1,3 1,2 0,1%
Hidrats de carboni (g) 20,8 19,8 1,0%
Greixos (g) 21,3 20,3 1,0%
Sal (g) 1,5 1,4 0,1%

*IR: Ingesta de Referència d'un adult mitjà (2000Kcal).

Fàbrica i distribució de gelats artesanals. En format Polo. Lliure de manipulació. Venda ràpida i amb un bon marge de benefici per gelat. Excel·lent acceptació del consumidor i retorn de clients feliços. El complement de qualitat que estaves buscant per a la teva botiga. Realitzem enviaments a Madrid, Galícia, Astúries, València, Illes Balears, Illes Canàries, Alacant, Sevilla, Astúries, Bilbao, Sant Sebastià, Màlaga i qualsevol altra part del territori nacional. Enviem els nostres Polos artesans a Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Bèlgica i la resta de la comunitat Europea.

Back To Top