Skip to content

Galeta de xocolata negra amunt i avall amb crema de vainilla al mig… et sona d’alguna cosa? Et presentem la versió del nostre gelat artesà!

polos sin gluten

Gluten free

Ingredients:

Llet UHT, Nata fresca UHT, base especial per a gelats Làctics amb sucre & pasta de galetes de Cacau SENSE GLUTEN. Ho submergim en Xocolata negra i ho finalitzem amb decoració a mà de Xocolata blanca. Cruixent i deliciós. Un producte d´alta qualitat, artesanal i fet amb afecte.

* La composició completa de cada Polo gelat la trobaràs a l'etiqueta de la seva respectiva caixa.

DEMANAR INFORMACIÓ
Valors mitjans: Per 100g Per Polo (95g) % IR*
Valor energètic (Kcal) 338,7 322,6 16,1%
Proteines (g) 3,9 3,7 0,2%
Hidrats de carboni (g) 25,6 24,3 1,2%
Greixos (g) 24,2 23,0 1,2%
Sal (g) 0,2 0,2 0,0%

*IR: Ingesta de Referència d'un adult mitjà (2000Kcal).

Fàbrica i distribució de gelats artesanals. En format Polo. Lliure de manipulació. Venda ràpida i amb un bon marge de benefici per gelat. Excel·lent acceptació del consumidor i retorn de clients feliços. El complement de qualitat que estaves buscant per a la teva botiga. Realitzem enviaments a Madrid, Galícia, Astúries, València, Illes Balears, Illes Canàries, Alacant, Sevilla, Astúries, Bilbao, Sant Sebastià, Màlaga i qualsevol altra part del territori nacional. Enviem els nostres Polos artesans a Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Bèlgica i la resta de la comunitat Europea.

Back To Top