Skip to content
Mango troceado, Agua de baja mineralización y base neutra para helados con Fructuosa (azúcar natural de la fruta). Lo sumergimos en chocolate negro y granillo de Avellanas naturales. Crujiente y delicioso. Un producto de alta calidad, artesanal y hecho con cariño.

Exquisit gelat de Mango artesanal cobert amb xocolata i avellanes.

polos sin gluten

Gluten free

polos sin lactosa

Lactosa free

Amb fructosa

polos veganos

Vegan OK

Ingredients:

Mango trossejat, Aigua de baixa mineralització i base neutra per a gelats amb Fructuosa (sucre natural de la fruita). Ho submergim en xocolata negra i granet d’Avellanes naturals. Cruixent i deliciós. Un producte d´alta qualitat, artesanal i fet amb afecte.

* La composició completa de cada Polo gelat la trobaràs a l'etiqueta de la seva respectiva caixa.

DEMANAR INFORMACIÓ
Valors mitjans: Per 100g Per Polo (95g) % IR*
Valor energètic (Kcal) 199,5 190,0 9,5%
Proteines (g) 1,0 0,9 0,0%
Hidrats de carboni (g) 22,8 21,7 1,1%
Greixos (g) 11,0 10,4 0,5%
Sal (g) 0,0 0,0 0,0%

*IR: Ingesta de Referència d'un adult mitjà (2000Kcal).

Fàbrica i distribució de gelats artesanals. En format Polo. Lliure de manipulació. Venda ràpida i amb un bon marge de benefici per gelat. Excel·lent acceptació del consumidor i retorn de clients feliços. El complement de qualitat que estaves buscant per a la teva botiga. Realitzem enviaments a Madrid, Galícia, Astúries, València, Illes Balears, Illes Canàries, Alacant, Sevilla, Astúries, Bilbao, Sant Sebastià, Màlaga i qualsevol altra part del territori nacional. Enviem els nostres Polos artesans a Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Bèlgica i la resta de la comunitat Europea.

Back To Top