Sublim gelat de Xocolata negra artesanal cobert amb xocolata i avellanes.
Gluten free
Ingredients:
Aigua de baixa mineralització i base per a Gelats de farina d’Arròs amb fructuosa (sucre natural de la fruita) & Cacau en pols. Ho submergim en xocolata negra i granet d’Avellanes naturals. Cruixent i deliciós. Un producte d´alta qualitat, artesanal i fet amb afecte.
* La composició completa de cada Polo gelat la trobaràs a l'etiqueta de la seva respectiva caixa.
Informació nutricional
Valors mitjans: | Per 100g | Per Polo (95g) | % IR* |
---|---|---|---|
Valor energètic (Kcal) | 203,1 | 193,5 | 9,7% |
Proteïnes (g) | 2,5 | 2,4 | 0,1% |
Hidrats de carboni (g) | 20,9 | 19,9 | 1,0% |
dels quals sucres | 4,8 | 4,6 | 0,2% |
Greixos (g) | 14,7 | 14,0 | 0,7% |
de les quals àcids grassos saturats (g) | 10,5 | 10,0 | 0,5% |
Sal (g) | 1,6 | 1,5 | 0,1% |
*IR: Ingesta de Referència d'un adult mitjà (2000Kcal).
Fàbrica i distribució de gelats artesanals. En format Polo. Lliure de manipulació. Venda ràpida i amb un bon marge de benefici per gelat. Excel·lent acceptació del consumidor i retorn de clients feliços. El complement de qualitat que estaves buscant per a la teva botiga. Realitzem enviaments a Madrid, Galícia, Astúries, València, Illes Balears, Illes Canàries, Alacant, Sevilla, Astúries, Bilbao, Sant Sebastià, Màlaga i qualsevol altra part del territori nacional. Enviem els nostres Polos artesans a Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Bèlgica i la resta de la comunitat Europea.