skip to Main Content

Sublim gelat de Xocolata negra 100% artesanal cobert amb xocolata i avellanes.

polos sin gluten

Gluten free

Ingredients:

Llet UHT, nata fresca UHT, base especial de cacau amb sucre. / Ingredients cobertura: Xocolata pur 60%, Oli de coco, Sucre, Cacau fi en pols, Oli de gira-sol amb Avellana 100% natural.

DEMANAR INFORMACIÓ
Valors mitjans: Per 100g Per Polo (95g) % IR*
Valor energètic (Kcal) 307,4 292,8 14,6%
Proteïnes (g) 4,2 4,0 0,2%
Hidrats de carboni (g) 24,6 23,4 1,2%
Greixos (g) 21,9 20,9 1,0%
Sal (g) 0,1 0,1 0,0%

*IR: Ingesta de Referència d'un adult mitjà (2000Kcal).

Fàbrica de gelats 100% artesanal. Format en monoporció, tipus gelat / paleta, Ice Case i Rebosteria gelada lliure de manipulació

Back To Top