Skip to content

Creies que el gelat de vainilla no evolucionaria? Et presentem la millor versió que hagis provat mai

polos sin gluten

Gluten free

Ingredients:

Llet UHT, Nata fresca UHT, base especial per a gelats Làctics amb sucre & infusió i llavors de vainilla Bourbon natural. Ho submergim en Xocolata blanca i el finalitzem amb decoració a mà de xocolata amb Llet. Cruixent i deliciós. Un producte d´alta qualitat, artesanal i fet amb afecte.

* La composició completa de cada Polo gelat la trobaràs a l'etiqueta de la seva respectiva caixa.

DEMANAR INFORMACIÓ
Valors mitjans: Per 100g Per Polo (95g) % IR*
Valor energètic (Kcal) 326,3 310,8 15,5%
Proteines (g) 3,3 3,1 0,2%
Hidrats de carboni (g) 22,9 21,8 1,1%
Greixos (g) 24,6 23,5 1,2%
Sal (g) 0,1 0,,1 0,0%

*IR: Ingesta de Referència d'un adult mitjà (2000Kcal).

Fàbrica i distribució de gelats artesanals. En format Polo. Lliure de manipulació. Venda ràpida i amb un bon marge de benefici per gelat. Excel·lent acceptació del consumidor i retorn de clients feliços. El complement de qualitat que estaves buscant per a la teva botiga. Realitzem enviaments a Madrid, Galícia, Astúries, València, Illes Balears, Illes Canàries, Alacant, Sevilla, Astúries, Bilbao, Sant Sebastià, Màlaga i qualsevol altra part del territori nacional. Enviem els nostres Polos artesans a Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Bèlgica i la resta de la comunitat Europea.

Back To Top