Skip to content

Genial gelat cremós artesanal de Iogurt amb Spirulina.

polos sin gluten

Gluten free

Ingredients:

Llet UHT, base especial per a gelats Làctics amb sucre amb extracte natural de Spirulina (algues) i NATA fresca UHT. Un producte d´alta qualitat, artesanal i fet amb afecte.

* La composició completa de cada Polo gelat la trobaràs a l'etiqueta de la seva respectiva caixa.

DEMANAR INFORMACIÓ

Informació nutricional

Valors mitjans: Per 100g Per 85g IR*
Valor energètic (Kcal) 180.0 153.0 7.7%
Proteïnes (g) 3.2 2.7 0.1%
Hidrats de carboni (g) 21.4 18.2 0.9%
Greixos (g) 9.0 7.6 0.4%
Sal (g) 0.0 0.2 0.0%

*IR: Ingesta de Referència d'un adult mitjà (2000Kcal).

Fàbrica i distribució de gelats artesanals. En format Polo. Lliure de manipulació. Venda ràpida i amb un bon marge de benefici per gelat. Excel·lent acceptació del consumidor i retorn de clients feliços. El complement de qualitat que estaves buscant per a la teva botiga. Realitzem enviaments a Madrid, Galícia, Astúries, València, Illes Balears, Illes Canàries, Alacant, Sevilla, Astúries, Bilbao, Sant Sebastià, Màlaga i qualsevol altra part del territori nacional. Enviem els nostres Polos artesans a Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Bèlgica i la resta de la comunitat Europea.

Back To Top